Néhány stílusosan kreatív és figyelemfelkeltő reklám a róka szőrme feldolgozással és viseléssel szemben!

Nem érezzük azt, hogy a kétlábúaknak joguk van bennünket ketrecekben tartani, akár több generációt is így felnevelni rókátlan körülmények között azért, hogy majd elektrosokk miatt kínhalált haljunk a prémünk miatt.

Sokan csak a rossz sztereotípiákat tudják rólunk, de ha jobban és közelebbről is megismernek minket, akkor rájöhetnek, hogy ugyanolyan ragaszkodó, elkötelezett, vidám, pajkos természetű állatok vagyunk, mint a kutyák, csak még az emberektől joggal tartunk, így nem engedjük magunkat háziasítani. Na jó, azért még szeretünk kicsit durvábban játszani, mint a házi négylábúak és elcsenni ezt, azt! De ígérjük néhány generáció háziasítás után leszokunk róla, ha felhagynak az értelmetlen és korlátlan mészárlásunkkal!

Reméljük, eljön az az idő is, amikor egyenrangúak lehetünk a házi kedvencekkel!

Szerencsére egyre több világmárka beállt a Fur-Free kampányba! A Fur Free Retailer program egy nemzetközi kezdeményezés, amely a fogyasztóknak segít garantáltan állati szőrme mentes divatot találni. A program kiskereskedőket jelöl, akik írásban kötelezték magukat arra, hogy ajánlatukban lemondanak a szőrméből készült termékekről.

Íme néhány reklám, melyet lelkes állatbarát kétlábúak készítettek rókabarát meggyőződésük által vezérelve, vagy a Fur-Free kampány keretein belül!

[fblike]