A vörös róka – RÓKApédia – Rókavilág.hu

Mi, rókák azért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Rókavilág.hu oldalt, mert itt az ideje, hogy a rókák megítélését a kétlábúak világában ilyen módon is formáljuk, mégpedig pozitív irányba!

A vágyunk, hogy ne egy vadászható, kártevőnek tekintett, jelentéktelen és korlátlanul irtott faj legyünk, hanem hogy mindenki felismerje és megbecsülje az értékeinket, mind a való természetben, mind pedig az általunk inspirált, kétlábúak virtuális vagy kézzel alkotott életében. Az utóbbi már sima ügy!

A világháló tele van a rólunk készített művészeti alkotásokkal, legyen az egy fotósorozat, illusztráció, mese, film, vagy bármilyen egyéb fantáziát megmozgató mű. Mi megpróbáljuk elhozni ide nektek, hogy szembesüljetek az értékeinkkel!

…és higgyétek el, kedves kétlábúak, ez nekünk nagyon nagy erőfeszítés, ugyanis nem rendelkezünk opponálható, azaz szembefordítható hüvelykujjal, ami a billentyűzet és az egér használatához nélkülözhetetlen, valamint a wifi is gyakran akadozik a kotorékban!

Becsüljetek meg bennünket! Jó szórakozást!

Írjatok, küldjetek saját rókás képeket, történeteket és az éjszakai portya után igyekszünk posztolni az oldalra: hello@rokavilag.hu

SZERZŐI JOGOK!

A Rókavilág.hu hírportálról bármilyen tartalmat átvenni csak a Rókavilág.hu hírportálra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a Rókavilág.hu hírportálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti,
c) a letöltött fotók fájlneveit és meta információit nem változtatja meg!

A Rókavilág.hu hírportál tartalma és aloldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Rókavilág.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldalon és Facebook oldalon közzétett tartalmat tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A Rókavilág.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a mások által beküldött tartalmakért, azokkal nem minden esetben értenek egyet.

Vigyázat! Harapunk!!

Zao rókafalu – Rókavilág.hu

Leave a Comment

Vélemény, hozzászólás?