Elfogtunk egy sztorit! Szeszti Eszter küldte a történetet az örökbefogadott rókáról, aki most már a Miskolci Vadasparkban éli egészséges, pajkos életét! Olvassátok és nézzétek meg a szuper fotókat a két vöröskéről!

„Sziasztok!
Ő itt Happy, a néhány napja örökbe fogadott egy éves rókafiú. Happy-t az ősz végén találták, elütötte egy autó, az egyik hátsó lába nagyon csúnyán megsérült, és csak a Miskolci Vadaspark lelkiismeretes gondozóinak köszönhető, hogy végül nem kellett elaltatni és most már teljesen egészséges, boldog, pajkos kisrókaként bolondozhat a kifutójában, mind a négy egészséges lábán.
Happy nem cáfol rá a nevére, egy igazi vidám örökmozgó. Az örökbe fogadás alkalmával be is tudtunk hozzá menni, és mi sem bizonyítja jobban huncutságát, mint hogy a hosszú nyakba akasztón lévő, táskából kikandikáló slusszkulcsot elcsente, és körbe-körbe szaladt vele, miután sorban megrágcsálta mindenki bokáját. Ahogyan egyik gondozója is mondta, itt ő a főnök, az van, amit ő akar, és ezt bájos kis pofijával és rakoncátlan galoppozásával juttatja érvényre.”

– Szeszti

[fblike]