Elfogtunk egy újabb rókasztorit!! Ismerkedjetek meg Nayelivel és Freyával, akik örök barátságot kötöttek. A Kentuckyban élő Kara Baird és Daron Lockard fogadta őket örökbe.

Mindketten mentett állatok, ugyanis Nayelit egy farkaskutya tenyésztőtől kellett kimenteni, ahol embertelen, jelen esetben kutyátlan állapotban tartották szegény kutyát és már folyamatosan életveszélyben volt.

Freyát pedig egy prémtenyésztőtől sikerült megmenteni, egészen bébiróka korában. Így kerültek mindketten a lehető legjobb helyre és együtt nőttek fel saját fajuk nagyköveteiként örök barátságot kötve és bizonyítva, hogy milyen jól megfér egymás mellett a két négylábú.

A farkaskutya és a róka örök barátság - Rókavilág.hu
Freya és Nayeli bébikorukban

De nem töltik ám haszontalanul napjaikat. Annyira különös a két állat barátsága és viszonya, hogy ezt kihasználva többféle oktatási programokban vesznek részt, fotózásokra és filmforgatásokra járnak, de természetesen a leginkább kedvenc időtöltésük, kétlábú szüleikkel az erdőben csatangolni, kalandozni és egymást kergetni..

Itt megnézhetitek, hogy Freya, a bébiróka hogyan incselkedik Nayelivel, aki határtalan türelemmel bánt a kis ravaszdival:

[fblike]

via Instagram