Sniffer és Tinni különös barátsága –Rókavilág.hu
Home / Sztori / Sniffer és Tinni különös, örök barátsága

Sniffer és Tinni különös, örök barátsága

Sniffer, a róka és Tinni, a juhász kutya már évek óta igazi barátok! Különös barátságuk igazán mesébe illő módon kezdődött.

Torgeir Berge norvég fotós Tinni kutyájával szokásuknak híven sétálni indultak a közeli erdőbe, ahol összefutottak egy kölyök rókával. A kis ravaszdi igazán barátságos volt és érdeklődő, nem különben a kutya. Így kezdődött kettejük elválaszthatatlan barátsága. Azonnal elkezdtek egymással játszani, kergetőzni.

A kutya és a róka a séták alkalmával egyre gyakrabban összefutottak és azonnal folytatták a felhőtlen játékot. Igazi barátok lettek és mindennap órákat töltenek el együtt.

Szerencsére Sniffer gazdija egy fotós, aki azonnal elkezdte dokumentálni a két négylábú örök barátságát. Rengeteg nagyon klassz és lélekemelő fotó készült róluk!

Sőt! Azóta már egy mesekönyv is megjelent, ami bemutatja a két négylábú varázslatos és mesebeli barátságát. A könyv eladásából származó bevételt pedig a norvég rókavadászat és szőrmekereskedelem beszüntetésére ajánlják fel.

Igazán szép példa és még szebb történet!!

Itt egy videó, lentebb még több fotó!

Hozzászólások

hozzászólás

Írtunk erről is..

A csernobili szellemváros csalavér őrzője - Rókavilág.hu

Simon, a csernobili szellemváros csalavér őrzője

Ismerkedjetek meg Simonnal, aki az atomerőmű munkásainak egykoron otthont adó Pripjaty szellemváros ravaszdi lakója. Szeret ...

Real Time Analytics