Home / Hírek / Palackba szorult rókakölyök – Happy End

Palackba szorult rókakölyök – Happy End

Sajnos már nem csak a vizek élővilágát veszélyezteti az évente több száz milliárd(!) eldobott PET palack, melyek zöme nem csak a vizekben landol, hanem bárhol  a világon, legyen az erdő, mező hegyvidék, tenger – felüti a fejét a probléma! Sajnos óriási környezetkárosító hatással bír ez a jelenség, még annak ellenére is hogy kiválóan újrahasznosíthatóak a palackok, tehát a technológia megvan rá.

Ebben a történetben szegény kis róka koma barátunk járt pórul. Egy félbevágott palackból akart szittyózni, de sajnos beszorult a feje. Óriási szerencséje volt, hogy épp arra járt egy kétlábú, aki azonnal cselekedett, bicskát ragadott és levágta a rémült ravaszdi fejéről a palackot.

Szerencsére ez a történet happy end-del záródott és reméljük róka barátunk megtanulta egy életre, hogy kerülje azokat a fura műanyag hurkákat.

Ti pedig kedves kétlábúak, ha legközelebb a természetet járjátok és eldobált PET palackokat láttok, akkor legyetek olyan kedvesek és szedjétek össze és a legközelebbi szemetesben meg is szabadulhattok tőle. Lehet, hogy egy apró kis négylábú életét mentitek meg!

Hozzászólások

hozzászólás

Írtunk erről is..

Mesebeli szürrealizmus

Luisa Azevedo egy fiatal portugál művész, aki létrehozta saját képzeletbeli világát egy olyan technikával, mely ...

Real Time Analytics