Home / Róka / Máté és a cserkésző rókafiak

Máté és a cserkésző rókafiak

Kaptunk egy újabb szuper, rókasztorit! Huszár Máté küldte el remek kalandját a kis játékos rókakölykökről. Olvassátok el, hogy ti is a repcésbe képzelhessétek magatokat miközben körülöttetek játszadoznak a csalavér barátaink!

“Egy keddi napon ír haverom, hogy “Van kisróka!”. Mondom mi!? 😮 Kisrókaaaa? Na ne! Ki kell menni! Ilyenkor semmi sem számít!
Másnap már mindketten kint feküdtünk a rókás repcetábla melletti út túloldali szegélyében. Nem kellett sokat várnunk, a kölykök hamar előjöttek, de mindig máshol és nem együtt. Volt, hogy az egyikük másfél méterre megközelített, kiváncsiságuk nagyobb a félelmüknél, főleg, hogy először találkozhattak egy ilyen lénnyel, akinek cső lóg ki a fejéből.
Szóval készülgetnek szépen a képek, az egyik kicsi kiül tőlem kb. 5-6 méterre az út szélére, majd egyszercsak megjelenik – kissé mögötte – a másik. Ekkor már tudtam, hogy nem fogja tudni megállni a hátsó, hogy ne cserkéssze be a neki háttal lévő testvérét és hogy most lesz lehetőségem megörökíteni ezt a rég várt pillanatot! Nem tartott olyan sokáig a játék, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt és egy soha el nem felejthető élménynek. Miután lement a nap, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kísért gyermeki örömmel keltünk fel helyünkről, hogy “áh, ilyen nincs!” Nem tehetek róla, ezek a teremtmények csodálattal töltenek el, nem tudok velük betelni! 🙂” -Huszár Máté

Köszönjük a sztorit Máténak!

 

via Huszár Máté

Hozzászólások

hozzászólás

Írtunk erről is..

Év Természetfotósa verseny díjnyertes képei – 2019

Négy éve kerül megrendezésre a Nature Talks nevű szervezet keretein belül, az Év Természetfotósa verseny. ...

Real Time Analytics