Home / Sztori / Fuszekli, a Motorvéd Egyesület szolgálati rókája

Fuszekli, a Motorvéd Egyesület szolgálati rókája

Kaptunk egy újabb rókasztorit! Ismerjétek meg Fuszeklit, a budapesti, Első “Motorvéd” Polgárőr Egyesület kedves ravaszdiját.

Sajnos a kis csalavér barátunk kölyök korában elárvul /sajnos egy mezőgazdasági gép még egy anyarókának is túl nagy falat 🙁 / és így került az Egyesülethez. Háznál él és köszöni jól van! Nagyon jól kijön ezekkel a csaholó bolhazsákokkal is! Együtt szoktak sétálni és nagy haverok lettek!

Így történt, hogy a kis elárvult ravaszdi az Egyesület kedvenc tagja lett. Ennek persze kevésbé örült a szurikáta és a mongúz, sőt! A mongúz tekintete (lent fotó) mindent elmond! Meg is sértődtek, no de ki az úr a háznál, ha nem a róka, nemdebár?

Továbbá a Motorvéd csapat tagja még egy sivatagi rókedli is. Ő sajnos vak, de imádni való és már nagyon otthonosan érzi magát a kenneljében! Ő a Nyíregyházi Állatkertből került az Egyesült egyik tagjához két évvel ezelőtt.

Köszönjük a sztorit és a képeket Dienes Andornak, a Motorvéd Egyesület alelnökének!

Itt a nagy család:

via Első “Motorvéd” Polgárőr Egyesület

Hozzászólások

hozzászólás

Írtunk erről is..

A csernobili szellemváros csalavér őrzője - Rókavilág.hu

Simon, a csernobili szellemváros csalavér őrzője

Ismerkedjetek meg Simonnal, aki az atomerőmű munkásainak egykoron otthont adó Pripjaty szellemváros ravaszdi lakója. Szeret ...

Real Time Analytics